Zsótér Indi Dániel

A Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskolán (jelenlegi Metropolitan) végzett 2013-ban, mozgóképkultúra és médiaismeret szakon. Jelenleg a 24.hu videós újságírója és filmkritikusa, a Tudáspercek filmes youtube-csatorna gazdája, a Roboraptor egyik alapítójaként pedig állandó szerzője.

2015-ben A beavatott című filmről publikált tanulmányt a Fantasztikus Világokban más szerzőkkel együtt. 2018-tól a Borzongás horror magazinban „Társadalmi Kitekintő” címmel saját rovatát csinálja.

Az elmúlt években több online műsort is vezetett a 24.hu-n és a Roboraptoron, mint pl. a Kapcsoljuk Westerost!, az Aranyélet Kibeszélőt vagy legutóbb a #KapcsoljukGileadot!.

Az újságírás mellett alkotó munkával is foglalkozik, 2015-ben Melyiket kéred? (Happy Meal) című kisfilmje a Magyar Filmhéten volt látható. Jelenleg novelláskötetet és forgatókönyvet ír. Az IFI nevű metál zenekar menedzselése mellett klipet forgat.

Példaképe: a barátságos és közkedvelt Pókember.

Zsótér Indi Dániel a Vademberek hajszája című film után lesz vendégünk október 25-én. A belépés ingyenes, helyet itt tudsz igényelni