klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, pszichoanalitikus, az Y és Z generáció szakértője

Első diplomáját gyógypedagógia szakon szerezte, ezután jelentkezett az ELTE pszichológia képzésére. Eleinte nehezen kezelhető gyerekekkel foglalkozott egy fiúnevelő otthonban, aztán intézetből kikerült gyerekek utógondozásával folytatta, majd öt évig volt fiatalkorú bűnelkövetők hivatásos pártfogó-felügyelője Kőbányán. Ezután képezte át magát klinikai szakpszichológussá.

Első könyve, az Intimszféra 2003-ban jelent meg, és a kamaszok lelkivilágát boncolgatja. Ilyen címmel futott állandó műsora Viva TV-n ami széles körben is ismertté tette. Ezt továbbiak követték: könyvet írt az y és a z generáció sajátos helyzetéről és problémáiról, de különösen népszerű volt 2015-ben Horváth Gergellyel közösen írt Rád találni című kötete, amely a divany.hu portálon megjelent írásaiból állt össze.

Kötetei és sszakpszichológiai rendelése mellett rendszeresen publikál a Mindennapi Pszichológia és a divany.hu oldalon, előadó a Nyitott Akadémia rendezvényein és máshol, de számos médiaszereplés is segít abban, hogy jobban megismerjük a fiatalokról és a párkapcsolatról alkotott véleményét.

Tari Annamáriával Richard Linklater Sráckor című, 12 évet felölelő portréjáról beszélgetünk februári filmklub alkalmunkon. A további részletek itt olvashatók, az este Facebook eseménye pedig itt van.